ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : 20/11/2017

Πραγματοποιήθηκε η ΗΜΕΡΑ ΑΝΘΠΑΡΑΓΩΓΟΥ, στις 22/11/2017. Από τις 08.00 έως τις 11.00 καταγράφηκαν 70 περίπου Ανθοπώλες, 15 περίπου Ανθέμποροι, 6 Ανθοπαραγωγοί μη μέλη του Συνεταιρισμού μας και 7 εκπρόσωποι της κοινωνίας (Βουλευτές και άλλοι θεσμοί).

Η κανονικότητα της ημέρας δεν διαταράχθηκε και η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΘΗΝΩΝ λειτούργησε κανονικά ακριβώς όπως κάθε ημέρα, με τις πωλήσεις τόσο πριν τις 08.00, όσο και  μετά τις 11.00, ενώ το δόγμα «αδαπάνως για τον Συνεταιρισμό» είναι η επιδίωξη όλων σε κάθε δραστηριότητα του Συνεταιρισμού.

Η παρουσία μερικών εκλεγμένων εκπροσώπων έδωσε την ευκαιρία στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να προωθήσουν τους καταγεγραμμένους συλλογικούς στόχους του Συνεταιρισμού μας, σύμφωνα με τις προτεραιότητες που συζητούνται στα Διοικητικά μας Συμβούλια, στις τακτικές και γνωστές σε όλους μας συνεδριάσεις τις Τετάρτες, στις 12.00.

Ενημερώσαμε για τους βραχυχρόνιους στόχους και ακούσαμε τις πρώτες εντυπώσεις από τους βουλευτές: Γεωργία Γεννιά, Γιάννη Δέδε, Ελένη Σταματάκη, Γεώργιο-Δημήτριο Καρά, Θανάση Μπούρα & Γεωργία Μαρτίνου, ενώ μηνύματα στήριξης έστειλαν οι: Θοδωρής Δρίτσας & Γεώργιος Καμίνης, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον κ Πάρη Γεωργακόπουλο.

Ιδιαίτερη σημασία συνεχίζουμε να δίνουμε στην στήριξη και την τιμή που αποδίδουν στους συνεταιρισμένους Έλληνες Ανθοπαραγωγούς οι οργανωμένοι Ανθέμποροι με τον πρόεδρο κ Γρηγόρη Ζώτο και τον αντιπρόεδρο κ Δημήτρη Δημοπουλο, οι οργανωμένοι Ανθοπώλες με τον Πρόεδρο κ Βαλλιανο Μαριο με ολο το ΔΣ και οι εκπρόσωποι της InterFlora κ Χριστόφορος Μίχος.

Όσοι μας τίμησαν δέχθηκαν ένα επιτραπέζιο μηνιαίο ημερολόγιο, στην προσπάθεια να θυμίζουμε σε όλους τους φίλους και συνεργάτες ότι είμαστε εδώ κάθε μήνα, και ένα χρηστικό «κορδόνι» με τα διακριτικά της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΝΘΑΓΟΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ενώ μετά την καταγραφή της εισόδου των επισκεπτών, όπως περιμέναμε να κάνει κάθε ένας που δέχεται μια τιμή, ακριβώς διότι είναι οργανωμένος ανθοπαραγωγός, ο Συνεταιρισμός πρόσφερε μερικά βουτήματα, καφέ και αναψυκτικά.

Οι εντυπώσεις από την πρώτη αυτή ευκαιρία σε παλαιούς και νέους φίλους να επανασυνδεθούν με την ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝΘΑΓΟΡΑ ΑΘΗΝΩΝ είναι θετική, όπως εκφράσθηκε από τους επισκέπτες και από μια πρώτη αποτίμηση από τα μέλη του ΔΣ.

Στις 22/11/2017, κυκλοφόρησε ο περιοδικός επαγγελματικός οδηγός «ΦΥΤΟnet news», Φθινόπωρο 2017, τεύχος 11, που κυκλοφορεί σε χιλιάδες αντίτυπα σε επιλεγμένους χρήστες ανθοκομικών ειδών, όπου στις σελ από 48 έως και 50 φιλοξενείται δωρεάν άρθρο προβολής του Αγροτικού Ανθοκομικού Συνεταιρισμού Αθηνών-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝΘΑΓΟΡΑ ΑΘΗΝΩΝ, ενώ 1100 περίπου ανθοπωλεία (850 νέα και 250 ήδη πελάτες) δέχθηκαν προσκλήσεις και 150 περίπου ανθοπαραγωγοί δέχθηκαν SMS στα τηλέφωνά τους. Παράλληλα 2500 περίπου δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν για την λειτουργία της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΝΘΑΓΟΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, με Ανταποκρίσεις στις 6/11/2017 και στις 15/11/2017, ενώ βρήκαμε 15 δημοσιεύσεις σε Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, μερικές από τις οποίες με χιλιάδες αναγνώστες, όπως: agro24, ypaithros, agro-business, texnologosgeoponos, agronews, agro365, agrocapital & peegep.

Η νέα ανθοκομική περίοδος αρχίζει με τις καλύτερες προϋποθέσεις.