Agrotica 1-4/02/2018

 

 1 1 1
Η μεγαλύτερη AGROTICA που διοργανώθηκε ποτέ!
από 1-4 Φεβρουαρίου 2018
Αύξηση εκθεσιακών συμμετοχών κατά 30%, χιλιάδες εμπορικούς επισκέπτες από τηνΕλλάδα, τα Βαλκάνια και την Ευρώπη, που θα περάσουν τις «πύλες» της και πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, συνεδρίων και ημερίδων, καταγράφει η 27η Agrotica, η οποία πραγματοποιείται από τις 1-4 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Στην φετινή διοργάνωση ο αριθμός και η ποιότητα των συμμετοχών δεν έχουν προηγούμενο, με αποτέλεσμα να μην έχει απομείνει ούτε τετραγωνικό μέτρο διαθέσιμο στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Η φετινή Agrotica καλύπτει συνολικά 39.000 τμ εκθεσιακών εγκαταστάσεων (αύξηση 15% σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση) και οι εκθέτες φτάνουν τους 1.950 εκθέτες (άμεσοι και έμμεσοι) από 45 χώρες.
Πολυάριθμα γκρουπ εμπορικών αποστολών αναμένονται από τα Βαλκάνια και τηΝοτιοανατολική Ευρώπη, καθώς και από Ευρωπαϊκές χώρες. Την έκθεση επισκέπτονται περίπου 400 προσκεκλημένοι ξένοι εμπορικοί επισκέπτες (hosted buyers) από 20 χώρεςτων Βαλκανίων και της Ευρώπης.
Μεγάλες οργανωμένες αποστολές πολλών χιλιάδων επισκεπτών αναμένονται και από όλη την Ελλάδα, καθώς εκδηλώθηκε σημαντικό ενδιαφέρον για την Agrotica από αγροτικούς συνεταιρισμούς, ομάδες παραγωγών κα.
Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων πραγματοποιείται το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο τηςAgrotica, όπου συμμετέχουν επιστήμονες, επιχειρηματίες, τεχνοκράτες, ακαδημαϊκοί, γεωπόνοι και πολλοί άλλοι, αναδεικνύοντας όλα τα κρίσιμα ζητήματα της γεωργίας. Το Συνέδριο με θέμα:«Καινοτόμες προσεγγίσεις παραγωγής και ανάπτυξης στην ελληνική γεωργία»αποτελεί μία συνδιοργάνωση της ΔΕΘ-Helexpo και της Γεωπονικής Σχολής του ΑΠΘ.
Ακόμη, η ΔΕΘ-Helexpo και το Ινστιτούτο Βιο-Οικονομίας και Αγρο-Τεχνολογίας (iBO) /ΕΚΕΤΑ συνδιοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Από την συμβατική στην “έξυπνη” γεωργία, με τη χρήση τεχνολογιών ρομποτικής».
Επίσης, θα πραγματοποιηθούν Test Drive αγροτικού επαγγελματικού αυτοκινήτου σε ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή. Τα αγροτικά αυτοκίνητα που θα είναι παρόντα στην Agrotica είναι τα MERCEDES X CLASS (πρώτη πανελλήνια παρουσίαση για το νέο αγροτικό αυτοκίνητο της Mercedes), MITSUBISHI L 200, ISUZU D MAX, FIAT FULL BACK, καθώς μια μεγάλη γκάμα επαγγελματικών αυτοκινήτων Van και LCV.
Τέλος, ο Αγροτικός Ανθοπαραγωγικός Συνεταιρισμός Αθηνών – Κεντρική Ανθαγορά Αθηνών, σε συνεργασία με το ΤΕΙ Πελοποννήσου (Τμήμα Ανθοκομίας) παρουσιάζουν στο περίπτερο 2 τις δυνατότητες επιχειρηματικής δράσης στον τομέα της Ανθοπαραγωγής και Ανθοδετικής στην Ελλάδα, καθώς και το σημερινό ανθοπαραγωγικό δυναμικό που βρίσκεται κυρίως στην Ιεράπετρα, στην Χερσόνησο, στον Μαραθώνα, στην Τροιζήνα, στο Μενίδι, στα Μέγαρα κα.
Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε: 


Γραμματεία Agrotica
Τηλ.: 2310 291 101, 2310 291 545
Fax: 2310 291 551
e-mail: agrotica@helexpo.gr

ΚΑΤΟΨΕΙΣ ΧΩΡΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚΘΕΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ
more

1
1