επα

Επίσκεψη από το ΕΠΑ Σ. Συγγρού στις εγκαταστάσεις της Κεντρικής Ανθαγοράς Αθηνών στις 18/12/2019

~Την χαρά και την τιμή να ξεναγήσουμε μαθητές και καθηγητές από το ΕΠΑ. Σ Συγγρού (Αμαρουσίου), στις εγκαταστάσεις της ” Κεντρικής Ανθαγοράς Αθηνών ” είχαμε εχθές 18 /12/2019. Την ξενάγηση έκανε ο πρόεδρος, κος  Αθανάσιος Κελμάγερ και μέλη του Δ. Σ. Ακολούθησε συζήτηση πάνω σε θέματα της Ελληνικής Ανθοκομίας. ~

 

επα

epa9 epa8 epa7 epa6 epa5 epa4 epa3 epa2 epa1

επα

Επίσκεψη του Προέδρου του ΙΓΕ στο χώρο του συνεταιρισμό μας 18/09/2019

Από την πολύ πρωινή επίσκεψη του Προέδρου του ΙΓΕ (ινστιτούτο γεωπονικών επιστημών) στο χώρο του συνεταιρισμό μας. Τα θέματα που συζητήθηκαν πολλά και ψηλά στην ατζέντα το θέμα των εργατών γης.

ige

επα

Nέο συστήμα τιμολόγησης Pylon από την Epsilon Net.03/06/2019

~ Μία σημαντική εξέλιξη στην πορεία της Κεντρικής Ανθαγοράς Αθηνών σήμερα με την χρήση πλέον του νέου συστήματος τιμολόγησης Pylon από την Epsilon Net.
Να ευχαριστήσουμε για μια ακόμα φορά τον ευπατριδη επιχειρηματία για την ευγενική του χορηγία! ~

pylon1 pylon2 pylon3 pylon4 pylon5 pylon6 pylon7

επα

Tο τμήμα Διοίκησης Επιχείρησεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στην Ανθαγορά Αθηνών 16/05/2019

Είχαμε την χαρά να μας επισκεφτεί το τμήμα Διοίκησης Επιχείρησεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Η επίσκεψη έγινε με σκοπό την συλλογή πληροφοριών για την εργασία με θέμα :” Αποτελεσματική οργάνωση των λειτουργιών του Συνεταιρισμού ” στα πλαίσια του μαθήματος Διοίκηση λειτουργιών.
Την ενθουσιώδη ομάδα αποτελούν οι : Βασιλική Κελμάγερ, Γεωργία Κεφαλα, Ζωή Παπουτσα, Νίκη Χρυσαφοπουλου, Γιώργος Μάστορας, Πάνος Γκουρι.
Τις πληροφορίες και τις διευκρινίσεις στις ερωτήσεις της ομάδας έδωσε ο πρόεδρος του Συνεταιρισμου κος Αθανάσιος Κελμάγερ.
16 /05 /2019

str1

str2 str3 str4

επα

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, κος Κώστας Μπακογιάννης επισκέφτηκε την Κεντρική Ανθαγορα Αθήνων. 01/05/2019

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, κος Κώστας Μπακογιάννης επισκέφτηκε νωρίτερα σήμερα την Κεντρική Ανθαγορα Αθήνων.
Αφού ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ανθαγορας, ακολούθησε συνάντηση και ανταλλαγή απόψεων με τα μέλη του Δ. Σ σε εξαιρετικό και επικοδομητικο κλίμα.
Επίσης στην συνάντηση παρευρέθησαν : ο κος Διονύσιος Αδαμόπουλος, πρόεδρος του 5ου Διαμερίσματος, ο κος Γεώργιος Αποστολοπουλος, αντιδήμαρχος αστικής υποδομής, ο κος Σπύρος Σπυρίδων, πρώην Δήμαρχος Πόρου, ο κος Δημήτριος Μιχαηλίδης δημοσιογράφος, ο κος Μάριος Βαλλιανος πρόεδρος ΣΑΝΚΑ κ.α.

 

bako3 bako4 bako5 bako6 bako7 bako8 bako9 bako11 bako12 bako13 bako14 bako15 bako16 bako17 bako18 bako19 bako20 bako21 bako bako22

επα

O κος Σπύρος Σπυρίδων στην Κεντρική Ανθαγορα Αθήνων. 22/02/2019

Ενας παλιός γνώριμος κ φίλος επισκέφτηκε σήμερα την Κεντρική Ανθαγορα Αθήνων. Ο πρώην Δήμαρχος Πόρου κ πρώην περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κος Σπύρος Σπυρίδων ο οποίος συζήτησε κ άκουσε τα προβλήματα των ανθοπαραγωγων.

sp.sp1 sp.sp10 sp.sp2 sp.sp3 sp.sp4 sp.sp5 sp.sp6 sp.sp7 sp.sp8 sp.sp9

επα

Από την επίσκεψη του Νηπιαγωγείου ” Αραμπακος Κωνσταντίνος ”. Μαργαρίτα Παιδικός Σταθμός Ανω Πατήσια 12/02/2019

Θεμα: Αμυγδαλιά.

1.Επίσκεψη στην “Κεντρική Ανθαγορά Αθηνών” Ανθαγορά Αθηνών μαθαίνουμε για την αμυγδαλιά από τον πρόεδρο του αγροτικού αναπαραγωγικού συνεταιρισμού Αθηνών κ. Κελμάγερ Θάνο .
2. Επεξεργασία υλικού στην τάξη
3. Εικαστική απεικόνιση της αμυγδαλιάς, εμπνευσμένη από τον πίνακα ” Ανθισμένη αμυγδαλιά” του Vincent van Gogh.
4. Ο μύθος της αμυγδαλιάς και του βοριά, ανάγνωση και δραματοποίηση του μύθου.
5. Ατομική εργασία. Αμυγδαλιά ζωγραφική με πινέλο και τυπώματα με μπατονέτα και τέμπερα
6. Κρυπτόλεξο , βρίσκω τις κρυμμένες λέξεις. Μαθαίνουμε τη λέξη αμυγδαλιά.

paidikos10 paidikos1 paidikos2 paidikos3 paidikos4 paidikos5 paidikos6 paidikos7 paidikos8 paidikos9

επα

Συνάντηση της Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ολυμπίας Τελιγιορίδου με την Βουλευτή Α΄Πειραιά κ. Γεωργία Γεννιά , τον Πρόεδρο του ΔΣ του ΑΑΣΑ ΚΑΑ κ. Αθανάσιο Κελμάγερ , τον Πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Τροιζηνίας κ. Δημήτριο Βλάχο και τον εκπρόσωπο αγροτών Τροιζηνίας και Δημοτικό Σύμβουλο κο Γεώργιο Αναγνωστόπουλο. 10/12/2018

Στη συνάντηση τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούν τις θερμοκηπιακές καλλιέργειες ,την εντατικοποίηση φυτουγειονομικών ελέγχων για εισαγωγές από τρίτες χώρες κλπ .

incontro1incontro2