Γνωρίστε τα καινούρια εκπαιδευτικά σεμινάρια του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών .

Το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών σας ενημερώνει ότι τη Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020 ξεκινούν οι εγγραφές για τα καινούρια εκπαιδευτικά προγράμματα

Οι εγγραφές μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του ΙΓΕ (http://ige.gr/index.php/el/contact/registration), είτε απευθείας στη Γραμματεία του Ι.Γ.Ε. στον Πύργο Συγγρού, Λεωφόρος Κηφισίας 182, Μαρούσι, καθημερινά από τις 9 π.μ. έως και τις 1 μ.μ.

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Ινστιτούτου αποφασίστηκε πως για την τρέχουσα εκπαιδευτική περίοδο όσοι κατέχουν βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ θα μπορούν να κάνουν χρήση έκπτωσης 25% στα δίδακτρα του σεμιναρίου που θα επιλέξουν.
Επιπροσθέτως, 25% έκπτωση θα δοθεί στους επαγγελματίες παραγωγούς που είναι εγγεγραμμένοι στο ΜΑΕΕ προσκομίζοντας την αντίστοιχη βεβαίωση κατά την εγγραφή στα σεμινάρια.
Για τις δύο παραπάνω κατηγορίες ενδιαφερομένων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι κάλυψης των θέσεων (που αντιστοιχεί στο 10% επί του συνόλου των εκπαιδευομένων του τμήματος).

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 210 80 11 146 (9 π.μ. – 1 μ.μ.) και 6946410308

σεμιναρια 1

σεμιναρια 5 σεμιναρια 4 σεμιναρια 3 σεμιναρια 2