Bride Line Show 2022 – 11/02/22

Ο γνωστός πλέον σε όλους μας master florist Λοΐζος Περικλέους από τη Κύπρο, θα παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα εξωτερικού στολισμού, την Παρασκευή , 11 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 17:30 μμ. στα πλαίσια της διοργάνωσης BRIDELINE

foto45

Στα πλαίσια της διοργάνωσης BRIDELINE στις 11-12-13 Φεβρουαρίου 2022 στο ΜΕΚ Παιανίας, θα πραγματοποιηθεί επίδειξη διακόσμησης & candy bar για τη τέλεση μυστηρίων & τελετών σε εξωτερικούς χώρους. Το θέμα της επίδειξης αφορά “Οrganic Decoration Wedding & Baptism 2022”  και θα λάβει χώρα την Παρασκευή  5.30 μ.μ. Η αυξημένη ανάγκη τέλεσης μυστηρίων σε εξωτερικούς χώρους όσο και η ζήτηση τέλεσης μυστηρίων γάμου – βάπτισης μαζί για το 2022, μας οδήγησαν να σας παρουσιάσουμε τις προτάσεις καταξιωμένων επαγγελματιών, αλλά και τα νέα προϊόντα που θα υπάρχουν στην Ελληνική αγορά των εκθετών-χορηγών μας!!!

Ο γνωστός πλέον σε όλους μας master florist Λοΐζος Περικλέους από τη Κύπρο, θα μας τιμήσει για μια φορά ακόμη και θα μας παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα εξωτερικού στολισμού, σε συνεργασία στη διακόσμηση με την υπέροχη ήρεμη δύναμη Λέλα Πετρώτου. Μόδα, νυφικά – βαπτιστικά – είδη γάμου βάπτισης, υλικά διακόσμησης και υπηρεσίες, περιμένουν όλους τους επαγγελματίες του  Γάμου και της Βάπτισης στον 58ο Δειγματισμό του κλάδου μας !! Μέσα στο Νοέμβριο όλα τα καταστήματα και οι επαγγελματίες της Ελλάδος, Κύπρου και της ομογένειας θα λάβουν πρόσκληση – λίστα εκθετών, ώστε να προγραμματίσουν τον δειγματισμό τους.

*Παρακαλούνται οι νέες επιχειρήσεις που επιθυμούν να επισκεφθούν την έκθεση να κάνουν την εγγραφή τους είτε συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στην Online Φορμα Εγγραφής  είτε επικοινωνώντας με την διοργανώτρια εταιρεία για  την εγγραφή τους, ώστε να μην υπάρχει καθυστέρηση στην είσοδο.

Υπεύθυνος εγγραφών νέων επισκεπτών, Γιάννης Καρκαβίτσας

foto46