Κορωνοϊός : Η χαριστική βολή στον κλάδο ανθοπαραγωγών

 

Κορωνοϊός : Η χαριστική βολή στον κλάδο ανθοπαραγωγών

Mε τα ανθοπωλεία και την Κεντρική Ανθαγορά Αθηνών να είναι πλέον κλειστή  και κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις να έχουν σταματήσει σε όλη τη χώρα ο κλάδος των ανθοπαραγωγών είναι ένας απ’ αυτούς που έχουν πληγεί περισσότερο από όλα τα πρόσφατα περιοριστικά μέτρα με δεδομένο και πως όλα τα οικονομικά μέτρα που έχουν εξαγγελθεί έχουν μικρή ή καθόλου εφαρμογή σε αγρότες που έχουν ανοιχτά τα θερμοκήπια τους, αλλά όμως καθημερινά είναι αναγκασμένοι να πετούν τα προϊόντα τους και ψάχνουν τρόπους να μην σταματήσουν την παραγωγή.

Χθες ξεκινήσαν την δωρεάν διανομή λουλουδιών από την Κεντρική Ανθαγορά Αθηνών μια πρωτοβουλία  του συλλόγου  όχι μόνο για να φτιάξουν την διάθεση των συνανθρώπων μας άλλα και να  να αναδείξουν τα προβλήματα της υπαίθρου .Δώρισαν  λουλούδια  στους υπαλλήλους του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.και όχι μόνο παρέδωσαν  άνθη και και ανθοδέσμες  ακόμα και σε αστυνομικά τμήματα  και σε οίκους ευγηρίας.

 

Συνάντηση των μελών του Συλλόγου εμπόρων Ανθέων κ Συναφών με το Δ.Σ. της Κεντρικής Ανθαγορας Αθηνών στην αλάνα του γηπέδου της Ριζούπολης με μοναδικό θέμα την ολοκληρωτική καταστροφή του Κλάδου.

Όχι δεν είναι στην Ολλανδία.
Το κτήμα βρίσκεται στο Μενίδι !!!!
Από την Σημερινή  επίσκεψη του Προέδρου του Αγροτικού Ανθοπαραγωγικού Συνεταιρισμού Αθηνών «Κεντρική Ανθαγορά Αθηνών” (ΑΑΣΑ-ΚΑΑ), Α.Κελμάγερ σε κτήματα συναδέλφων του συνεταιρισμού .

Η Χαριστική βολή στον κλάδο !!!